Póthaj rendelés +36 30 526 5672

Póthaj kereskedésünk kizárólag frissen vágott, emberi hajakat értékesít kis és nagytételben a legkedvezőbb árakon. A nyers copfban kapható póthaj vegyszeres kezeléstől mentes, egyező szálirányú, kézzel feldolgozott, tisztított, fertőtlenített. Hajdúsításhoz és hajhosszabbításhoz is egyaránt kiválóan alkalmas.

A nálunk kapható póthajak nem estek át vegyszeres kezelésen (sav vagy szilikonfürdő) a fertőtlenítési procedúrán kívül. Minden hajat fertőtlenítési igazolással importálunk Magyarországra. A fertőtlenítési eljárás nem károsítja a póthajat és annak szerkezetét.

Miért érdemes tőlünk póthajat vásárolnod?

A nyers haj festhető, színezhető, a megfelelő szakértelemmel. 40-80 cm-es hosszúságban kapható. Felfűzve (tresszelve), vagy tincsezve, melyről bővebb tájékoztatás található a weboldalunkon. Minden hajhosszabbítási, és hajdúsítási technológiához kiválóan alkalmas póthaj.

Teljes körű garanciát vállalunk az összes, nálunk vásárolt termékre. Póthajainkat mi magunk szőkítjük, fűzzük fel és tincsezzük a kiváló minőségű nyers copfokból. Így biztosak lehetünk benne, hogy a póthajak a legmagasabb minőségbiztosítási elvárások mellett kerülnek feldolgozásra és jutnak el ügyfeleinkhez.

Vállalatunk sikeresen kialakított nemzetközi kapcsolatokra építve  importálja Magyarországra a világ legjobb minőségű hajait. Áraink bizonyára megnyerik Önt és ezáltal ügyfeleit, ugyanis külföldi kapcsolataink a gyökerekhez vezetnek. A frissen levágott hajakat vásároljuk fel partnereinktől. A hajak felkészítését Magyarországon végzik. Rendelhet natúr copfot, tresszelt és tincsezett, 100%-ig emberi hajakat.

Póthaj értékesítés kis és nagy tételben magánszemélyeknek és hajhosszabbító szakembereknek egyaránt.

Folyamatosan bővülő termékkínálatunk lehetővé teszi, hogy egyre több ügyfelet szolgáljunk ki egy időben. Célunk egy nemzetközileg is elismert márkanév, az iHair® felfuttatása. A jövőben tervezzük a póthajakon kívül saját márkás hajápoló szerek és hajfestékek bevezetését is. Célkitűzésünk egy elismert és megbízható vállalat felépítése a lehető legjobb minőségű termékekkel, elérhető áron.

Üdvözlettel, Juhász Péter
TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

VISSZA A TETEJÉRE