Póthaj rendelés +36 30 526 5672

Póthajaink a legmagasabb elvárások mellett kerülnek kiválasztásra. Begyűjtőinket személyesen keressük fel és válogatjuk ki náluk a legszebb póthaj copfokat.

Ezek a póthajak garantáltan frissen vannak vágva egy fejről (1 copf egy donortól származik), egyező szálirányúak, festetlenek és hosszú élettartamúak.

Legalább 100 gramm póthaj vásárlása esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

Itt vannak a 100 grammos hajak

A nyers copfokat mi magunk fertőtlenítjük, majd importáljuk Magyarországra. A vámkezelési eljáráshoz tartozik az ÁNTSZ-től kapott szabad forgalomba bocsájtási engedély, melyet minden egyes hajszállítmányhoz csatolunk.

A póthajakat itthon tovább osztályozzuk hossz és textúra alapján, majd egy részét feldolgozzuk (cérnára fűzzük, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett varrógéppel). A feldolgozott póthajakat depigmentáljuk (szőkítjük), majd tincsezzük vagy csatokat varrunk rá, ügyfeleink igényei alapján.

A tincsezett póthajakat kétféle módon gyártjuk attól függően, hogy milyen típusú hajhosszabbítási technikához használják majd:

a mikró gyűrűs technikához henger alakú (cipőfűző forma),

míg a hőillesztéses hajhosszabbításhoz lapos tincseket készítünk.

A tincseket kézzel készítjük a legjobb és legtartósabb hőre olvadó ragasztó anyaggal: kristálykeratinnal.

Szőkítési technológiánk nagyon kíméletes, nem roncsolja a póthaj szerkezetét. A nálunk szőkült póthajak élettartama a barna hajainkhoz hasonlóan legalább 2 év. Szőke hajaink mindegyike utólagos ellenőrzésen megy keresztül a depigmentálás után, így biztosítjuk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a megvásárolt póthajjal.

Kiszolgálunk magánszemélyeket (kisker) és cégeket (nagyker) is egyaránt, termékpalettánkat a felmerülő igényekhez alakítva. A kisker részlegünkön egy fejre való, színre festett hajakat találhatsz és lajikusként is könnyen megrendelheted a póthajat. Nagyker oldalunkat professzionális felhasználóknak javasoljuk, itt több opciót találsz a póthaj rendeléshez és natúr/nyers copfot is vásárolhatsz.

Ha biztosan jó minőségű póthajat szeretnél garanciával, megbízható háttérrel, válaszd a mi hajainkat!

tovább a póthaj vásárláshoz: (kattints)

(100 grammos, színre festett póthajak, magánszemélyeknek)
(professzionális felhasználáshoz hajhosszabbítóknak és fodrászoknak)
póthaj
VISSZA A TETEJÉRE