Póthaj rendelés +36 30 526 5672

Az iHair Kft. az átvételtől számított 30 naptári napon belül garantálja a megvásárolt áru visszavásárlását, illetve cseréjét, amennyiben annak minősége, mennyisége, hossza nem az ügyfél elvárása szerint teljesült.

Az iHair Kft. által kínált garancia az érvényét veszti:

Amennyiben az iHair Kft. alkalmazottain kívül más kezeli a hajat
Amennyiben a vevő hibájából károsul a haj

 

Elállás joga


A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:

A Vásárló a szerződéstől 8 (nyolc) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A szerződés nyelve magyar.

A visszavásárlási garancia érvényesítése esetén webáruházunk a termék vételárát az elállást követő, legkésőbb 30 napon belül banki átutalás formájában visszatéríti. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költ­ségeket. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Higiéniai okokból a parókát és póthajat nem cserélhetünk, amennyiben azok használva voltak csak akkor cserélünk, ha azt az eredeti csomagolásban kapjuk vissza. A megfelelően kezelt hajtermékek élettartama napi használat esetén 12-24 hónap.

Minden hajhosszabbítás vagy sűrítés a hajgyökereket terheli meg, ami saját hajhullást okozhat. A vásárló tudatában van annak, hogy az összes megvásárolt póthajtermékünkre érzékeny embereknél bizonyos allergiás reakciók is keletkezhetnek. Ezek nem a termék hibái.

Az eladó nem tudhatja előre, hogy kinél milyen allergiás reakciók jelentkezhetnek, amiért felelősséget sem vállalhat.

A vásárló köteles saját maga megállapítani a termék használásának lehetőségét és felelősséget vállal a lehetséges allergiás reakciók fellépésekor létrejövő kellemetlenségekért.
VISSZA A TETEJÉRE